Автохимия

Немски продукти със високо качество на достъпна цена.Гамата MANNOL е една от най-разнообразните на пазара

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 •  Bardahl - FULL METAL - Въстановява метала в двигателя
  1 опаковка е за 6 л. масло при всяка смяна на маслото. Действа против износване. Предпазва и Почиства. Възстановява уплътнението на бутало/стена на цилиндъра. Повишава и уравновесява налягането в цилиндъра. Намалява разхода на масло и на гориво. Подобрява гъвкавостта и ускорението. Ув..
  54,20лева
 • Bardahl - Sumolub подобрител за всички видове масла 1L
  Изключителен подобрител за смазочни масла. Bardahl SUMOLUB е химическа съставка от последна генерация съдържаща нано частици. Тази комбинация от свойства значително подобрява работата и състоянето на: скоростни кутии, хидравлични системи, двигатели, редуктори и др. Bardahl SUMOLUB съдържа формулата ..
  54,50лева
 • B.D.C. Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания
  Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. По -нисък разход на гориво - до 10%. Премахва кондензацията на вода в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии и корозия. Предпазва от замръзван..
  34,20лева
 • Bardahl - Diesel injection restorer 11
  продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели.   Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели.    DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечеб..
  37,80лева
 • Bardahl - Turbo Cleaner - Почистване на турбо
  Bardahl Turbo Cleaner елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия без демонтаж.  Подобрява състоянието на двигателя. Намалява вредните емисии. Удължава живота на турбината, катализатора и филтъра за твърди частици. Съвместим с всякакъв тип дизелови двигатели, с и без ф..
  98,30лева
 • Bardahl - Добавка за масло против износване B1 250ml
  Bardahl B1 съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи експлоатационния живот на Вашият двигател. Най-сериозните износвания при работа на един двигател са от неговия първоначален старт до началото на циркулацията на маслото. Износването..
  10,80лева
 • Bardahl - Комплект за професионално почистване на филтри за твърди частици
  Комплект за почистване на филтри за твърди частици /DPF, FAP/. САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА! Освобождава филтъра от натрупани сажди при високи нива на запушване, когато електрониката не позволява регенерация. Предотвратява увеличение на разхода, загуба на мощност и скъпа замяна на части, поради за..
  142,50лева
 • Bardahl - Почистване на EGR
  EGR AEROSOL VALVE CLEANER Важно е двигателят да е топъл (работна температура), когато предприемете процедурата. Моля, спазвайте тези  инструкции внимателно, за да се избегне повреда в двигателя. 1. Запалете двигателя докато достигне работна температура при около 2000 об. / мин. 2. Спрей: 4 или ..
  57,80лева
 • Течност за поч. на DPF филтри 1л+1л
  9995 DPF Регенератор Високо ефективният регенератор премахва замърсяването от порите на вашия филтър за твърди частици надеждно и без остатъци. За директно впръскване във филтъра без демонтаж. Подходящ за всички затворени филтърни системи за твърди частици. Приложение: Охладете дизеловия филтър ..
  36,50лева
 • Фиксатор за резба 0.50 грама
  MANNOL Fix-Gewinde предотвратява разхлабване и здраво фиксира метални профили със стъпка до M20.Той издържа на силни вибрации.Фиксира за 10-20 минути напълно се втвърдява от 1 до3 часа. Този продукт може да издържа на въртящ момент M10 до 38 Nm. Подходящо за лепене на лагери, лагерни болтове..
  5,99лева
 • Силикон червен -0.85 грама
  Създава надеждна херметизация,не се свива и измества под влиянието на резки промени в температурата.Ефективно се използва за ремонт на следните компоненти:гарнитури,картер на скоростната кутия,термостат.Устойчив на смазочни материали, охладителна течност,бензин,керосин,вода,киселини и основи. Нанася..
  2,99лева
 • Силикон черен -0.85 грама
  Работните температури на продукта от -40 ° C до 230 ° C. ..
  2,99лева
 • Силикон- сив -0.85гр
  Той има изключителна устойчивост на екстремни температури. Тя създава надеждна херметизация,не се свива и измества под влиянието на резки промени в температурата. Запечатва уплътнения,азбест,гума,филц,хартия,корк и метални пломби. Ефективно се използва за ремонт на следните компоненти: механизъм за ..
  2,99лева
 • Силикон прозрачен -0.85 грама
  MANNOL Transparent - висококачествен еднокомпонентен силиконов уплътнител.Той има отлични залепващи и свързващи свойства.Подходящо за лепене и уплътняване на автомобилни стъкла, фарове,стоп-светлини.Заменя каучук, хартия и коркови уплътнения. Устойчив на грес, охлаждаща вода. Може да се използва при..
  2,99лева
 • Лепило течен метал
  MANNOL Epoxy-Metal е предназначен за бързо и надеждно свързване на стомана, алуминий, месинг, мед, желязо, калай, олово и различни сплави. Той се втвърдява в  продължение на 4 минути. Пълното втвърдяване настъпва след 2-3 часа, съединението става с висока якост и механично срязване (3-5 N / mm2..
  4,99лева
 • Лепило за пластмаса
  Двукомпонентно лепило предназначено за бързо и ултра-силно лепене на всички видове пластмасови части: брони, фарове, спойлери и т.н. При стайна температура сместа се втвърдява в рамките на 5 минути. След 30 минути,структурирането на уплътнителя се среща при 80%. Пълното втвърдяване настъпва след 2-3..
  4,99лева
 • Лепило за Огледало
  Предназначено за осигуряване на огледалата за обратно виждане и метални скоби със стъклени повърхности, както и за свързване на скоби и брави на страничните прозорци. То издържа на високи натоварвания, вибрации, екстремни температури и излагане на ултравиолетови лъчи. Незаменим и ефективен инструмен..
  3,90лева
 • Двукомпонентно лепило
  Двукомпонентно лепило за структурни и козметични ремонти на пластмаса, метал, дърво, камък и др.За дълго време, остава гъвкаво,не се утаява, устойчива на атмосферни влияния и стареене. Съхранявайте продукта в плътно затворена оригинална опаковка на сухо място при температури 5-25 ° C ..
  5,40лева
 • Силикон за стъкло
  Еднокомпонентно полиуретаново лепило за свързване на предните, задните и страничните прозорци на коли. Поради високата първоначална твърдост не изисква допълнителни средства за фиксиране на стъклото.Този продукт е подходящ за използване с всички видове отвори,включително произведени от алуминий. ..
  10,50лева
 • Униварсално лепило
  Еднокомпонентно контактно лепило за бързо и силно лепене на пластмаси, каучук, кожа, филц, корк и метал. Поради високата еластичност, устойчивост на агресивни среди, бързото изпаряване е идеален за използване при ремонт на автомобили и битовия сектор. Повърхностите трябва да са чисти, сухи и без ..
  4,99лева
 • Каучукова лента
  MANNOL Multitape ефективно изолира и предпазва от корозия на различни метални компоненти на автомобилостроенето, промишлени, битова техника и строителство, работещи под налягане, при високи температури и при мокри и корозивни среди. UV-устойчива,механично напрежение, киселини, основи. Този продукт е..
  2,99лева
 • Бандажна лента -0.25мм
  използва се за опаковане на кабелни снопове в автомобилната индустрия. Тя може да се използва за електрически връзки.Тя има износоустойчива структура и може да издържа на високо механично натоварване и влияние на топлина, вода, UV радиация в отделението на двигателя.Лентата е лесна за използване, ус..
  2,60лева
 • Лента херметик резби
  лента,предназначена за уплътняване и запечатване на метални и пластмасови резбовани връзки. Лентата е с висока еластичност и здравина на опън и деформация,  и е устойчива на въздействието на агресивни химикали (гориво и масло) и се загрява до 260 ° C.Дължина / Ширина / Дебелина: 15 m / 19 мм / ..
  2,60лева
 • Пластелин метал
  MANNOL Epoxidkitt Stahl + Metall за бързи ремонти.Запълва дупки, драскотини, пукнатини. Лесно се смесва с ръце и приема всякаква форма. След втвърдяване, може да бъде пробивано,резбовано,рязано.Предназначен е за ремонт на всички видове метални повърхности. Подходящ за лепене на пластмаси, бетон, кер..
  3,90лева